Restaurants de Vic amb un toc de Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix

  • Restaurants de Vic amb un toc de Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix
  • Restaurants de Vic amb un toc de Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix

Vic ofereix infinitat de propostes per desconnectar. Visitar la plaça Major, la Catedral de Vic, el Museu Episcopal de Vic, el Temple Romà, la plaça de l’Estudiant o la plaça dels Màrtirs -on s’amaga l’única fàbrica de llonganissa que queda a la ciutat- són algunes de les propostes que ens ofereix el centre de la ciutat i ho podem fer acompanyats de la Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix.

Des de fa més d’un any, Casa Riera Ordeix ofereix la possibilitat de visitar l’interior de les seves instal·lacions per conèixer de primera ma el mètode d’elaboració de la Llonganissa de Vic, veure els centenaris assecadors de la firma i tastar la Llonganissa de Vic. Un tast que, si ens deixa amb ganes de més, podem satisfer endinsant-nos en alguns del restaurants que configuren l’atractiva oferta gastronòmica de la ciutat i on trobarem Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix.

Restaurants com Divicnus, ubicat molt a prop de l’Ajuntament de Vic, al carrer Sant Miquel dels Sants; El Jardinet, situat al carrer Corretgers -entre la plaça Major, la Catedral, el Museu Episcopal de Vic i el Temple Romà; Ca l’U, un dels restaurants més antics de la ciutat, i ara, ubicat al carrer de la Riera, en una casa senyorial del segle XVIII amb frescos a les parets de Francesc Plà el Vigatà; el reconegut Boccatti, situat al carrer Mossèn Josep Gudiol, des de l’any 1978; així com L’Amagatall, tal com el nom indica amagat al carrer Carnisseries; El Portal, al concorregut carrer del Pare Coll; El Petricó, el popular restaurant de Vic del carrer Arquebisbe Alemany; o Vicfood, l’innovador gastrobar del carrer Cloquer ens proposen gaudir de la ciutat a través del paladar i en companyia de la Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix.

I és que passejar-se per la ciutat de Vic és tot un plaer que s’accentua si li donem un toc de Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix. 

torna a l'arxiu