Els 165 anys de Casa Riera Ordeix, protagonistes de Gourmet La Vanguardia

  • Els 165 anys de Casa Riera Ordeix, protagonistes de Gourmet La Vanguardia
  • Els 165 anys de Casa Riera Ordeix, protagonistes de Gourmet La Vanguardia
  • Els 165 anys de Casa Riera Ordeix, protagonistes de Gourmet La Vanguardia

Gourmet La Vanguardia, el monogràfic que recull productes selectes, s’ha fet ressò aquest cap de setmana de l’Experiència Casa Riera Ordeix. I és que aquest 2017 la firma compleix 165 anys de tradició i d’història i, tal com avança la publicació, Casa Riera Ordeix editarà un llibre de receptes i maridatges on la Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix n’és la gran protagonista.

Casa Riera Ordeix es dedica a l’elaboració de Llonganissa de Vic des de l’any 1852. Sis generacions després, la firma continua el seu mètode d’elaboració, amb la particularitat que, des de fa dos anys, la marca vigatana ofereix la possibilitat de visitar les seves instal·lacions. Visitants d’arreu del món ja han tingut l’oportunitat d’entrar a les instal·lacions de la firma, conèixer el seu tradicional mètode d’elaboració i descobrir els centenaris assecadors de Casa Riera Ordeix. Una experiència única que finalitza amb tast de producte.

La Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix és fruit d’una manera de fer característica que ha estat distingida en diverses ocasions. I aquest mes setembre, Casa Riera Ordeix és la selecció de Gourmet La Vanguardia. Concretament, Gourmet La Vanguardia proposa una selecció integrada per una peça de 300 g de Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix, la varietat de Llonganissa Trufada i llescada de 80 g i 200 g de Fuet de Vic Casa Riera Ordeix. El pack també conté una Visita Guiada per les instal·lacions de Casa Riera Ordeix per a dues persones. Acompanyen la selecció oli de Mestral i la seva olivada, unes minixapates d’Espiga Blanca, un vi Raimat Molí i un Cabernet Sauvignon de Costers del Segre. El pack, disponible a Gourmet La Vanguardia, està valorat en 59 euros.

torna a l'arxiu